Organizări


Stimați colegi, 
Bine v-am găsit în febra pregătirilor de nou an școlar. 
Vă urăm în acest an multă sănătate, succese și energie!!!

A venit timpul să ne ocupăm și de problemele administrative ale Asociației.

1. Pentru anul 2012, doar o singură sucursală și-a achitat cotizația de membru și câțiva membri în mod individual. Nu s-a solicitat președinților grăbirea acestui fapt, întrucât am fost preocupați de evenimentul Academia Învățătorului Modern. Rugăm președinții de sucursale să revină asupra acestei întrebări, acum la reuniunile de august. 

2. Colegii din Chișinău pot achita cotizația de membru la Președinta Doamna Tamara Lența sau direct la contabilitatea Asociației. 

3. Până la 1 septembrie 2012 rugăm președinții să întocmească noile tabele ale membrilor înscriși, cu indicarea achitării cotizației pentru anul 2011, 2012 și data aderării la Asociație. În perioada 1-6 septembrie așteptăm tabelele la adresa agiro.moldova@gmail.com . Toate tabelele vor fi înregistrate în google.docs pe siteul asociației.

4. Prin această cale țin să mulțumesc Președinților de Sucursale din raioanele: Căușeni, Ialoveni, Cahul, Cantemir, Bălți, Chișinău, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Hîncești, Soroca, Ungheni, Criuleni   - care au reușit să organizeze excelent  delegațiile , dar și toată activitatea la nivel de Sucursală raională.  Vă rugăm mult să ne scrieți lista membrilor activi din sucursala Dvs., pe care îi vom onora către Ziua Pedagogului cu diplome de excelență.

5. Avem câteva raioane: Leova, Ocnița, Călărași, Anenii Noi, Basarabeasca, Cimișlia,  Briceni, Fălești, Glodeni, Nisporeni, Șoldănești, Strășeni, Taraclia, Comrat, Ștefan Vodă  - în care se simte lipsa de activitate sau pasivitate din partea președinților.  Suntem nevoiți să constatăm acest fapt.Nu ne supărăm. E o acțiune de voluntariat, bineînțeles. Avem însă membri activi în aceste raioane, care și-au exprimat dorința de a activa în calitate de președinți. Vă rugăm să ne anunțați până la 1 septembrie decizia DVS. 
Membrilor sucursalei: dacă aveți propuneri, vă rugăm să ne scrieți.


6. Vom încerca să facem schimbări de staff la nivel de raion, pe baza propunerilor DVS, la decizia Consiliului Director,  în luna octombrie. 
Organizările sunt de rutină, sper să nu vă supere, dar așa e corect.
Vă mulțumim pentru implicare. 


7.  Amintim că membrii asociației pot publica articole gratuit la Revista Învățătorul Modern, care este organul de presă al AGIRoMd, la prezentarea abonamentului anual.  

8. Vă rugăm, la prezentările din august, când veți vorbi despre activitățile AGIRoMd, să prezentațiblogul Asociației. 

Pentru ca să vă fie mai lesne prezentarea, mai jos câteva adrese utile:
 Vă mulțumim pentru colaborare. Cu respect, M. Marin - Președinte AGIRoMd

Comentarii

Postări populare