REGULAMENTUL ORGANIZĂRII SALONULUI EXPOZIȚIONAL


REGULAMENTUL ORGANIZĂRII SALONULUI EXPOZIȚIONAL
EXPODIDACTICA

Stimaţi colegi,

P
rin inaugurarea expoziţiei Didactice dorim să stabilim o tradiţie la nivel de asociaţie prin schimbul de experienţă cu orice ocazie. În acest sens Expodidactica va aduce beneficii prin faptul că, participând la Ateliere Naţionale, Dvs nu veţi fi doar consumatori, dar şi contribuabili la formarea colegilor.
 Mai jos, rugăm să faceţi cunoştinţă cu cerinţele faţă de prezentare a materialelor. Nu este nimic complicat, este doar pentru a reuşi o bună organizare.
Tipul materialelor aduse la expoziţie
Cerinţe
·                Proiecte didactice

Proiectul didactic va fi capsat pe colţul din stînga sus, fără folie pentru a putea fi răsfoit cu uşurinţă. Va avea obligatoriu foaie de titlu pe care va fi scris subiectul lecţiei, numele, prenumele autorului precum instituţia de învăţământ şi localitatea.
·                Produse ale proiectelor de grup, pot fi însoţite de fotografii

Produsul va avea o mică notă explicativă: disciplina, modului sau tema la care a fost realizat şi numele, prenumele autorului precum instituţia de învăţământ, localitatea.
·         Albume foto

Va avea obligatoriu foaie de titlu pe care va fi scris numele, prenumele cadrului didactic precum instituţia de învăţământ şi localitatea.
·         Cărţi/ghiduri elaborate de colegi
Materialul să fie obligatoriu personal, nu al altor colegi. Puteţi organiza şi vânzarea acesteia cu semnarea autografelor.
·         Fotografii ale panourilor din clasă

Fotografia să fie lipită pe un poster mai mare şi explicată scurt de tot utilizarea acestui panou, va fi scris numele, prenumele cadrului didactic precum instituţia de învăţământ şi localitatea.
·         Planşe, fişe didactice realizate personal
Poate fi fotografie, dar poate fi chiar planşa pe care va fi scris numele, prenumele cadrului didactic precum instituţia de învăţământ şi localitatea.
·         Portofoliu cu lucrarile copiilor
Va avea obligatoriu foaie de titlu pe care va fi scris numele, prenumele cadrului didactic precum instituţia de învăţământ şi localitatea.

Comentarii

Postări populare