Comentarii

  1. Într-adevăr a fost un eveniment deosebit în învăţământul RM.Mulţumim mult preşedintelui AGIMd pentru organizare,dirijare...Să ne fie într-un ceas bun şi cu noroc în toate realizările noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trăit frumos, căci am fost martori la săpatul în temelie de către organizatorii I-ului Congres al Învăţătorilor, a unei construcţii care nu se va dărîma, întrucît, zidarul a proiectat minuţios, priceput, inteligent. Patimă a creaţiei prin sacrificiu de sine... Pentru trăsăturile sale excepţionale, creatoarea construcţiei unice AGIMd, a fost admirată de cei care urmează să zidească, sub semnul realităţii, la temelia asociaţei a valorilor educaţionale. Munca la care ne vom supune nu va fi simplă, dar în numele spiritualităţii profesionale, vom fi dispuşi să creăm. Ea, creatoarea supremă a construcţiei,Dna Mariana Marin, va avea grijă ca corespondenţa între corectitudine şi legal, între relaţii colegiale şi rezultate oportune, sarcini, căutări şi efecte, să constituie secvenţe ale valorilor construcţiei. Vom demonstra cinste, corectitudine pentru respectarea normelor legale şi morale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost şi eu prezentă la acest eveniment deosebit şi m-am simţit extraordinar de bine alături de oameni cu un nume mare în fruntea cărora se afla minunata Doamnă Mariana Marin.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare