Orasul Academia Invatatorului Modern

Simati colegi, participanti la Academia Invatatorului Modern,
In scurt timp vom fi impreuna, iar orasul Academia Invatatorului Modern va prinde viata.
Va veti plimba pe Aleea Competenței. Pe faleza sănătății veti discuta cu colegi. Teatrul EduDisco va pregateste surprize.Teatrul de Vară Învățătorul  asteapta vocile noastre. Senatul Educației va auzi ganduri si meditatiii despre Educatie, Pasiune, Vocatie. In laboratoarele inovației vor fi aduse cele mai proaspete idei ale pedagogiei.   Restaurantul Dacia Didactica pregateste meniul special. Piscina SPA EDUCAȚIONAL va asteapta cu drag.
Dar pana atunci!
1. Va rugam mult sa expediati un slide pentru o eventuala prezentare a filmului Portrete de dascali, care va fi lansat la Evenimentul din 3-5 august. Poate fi despre Dvs, poate fi despre o colega/un coleg care are un jubileu sau o performanta. Acest slide ar fi bine sa contina: Fotografia dascalului, o scurta prezentare despre performantele sale si un crez pedagogic. Nu este obligatoriu, dar ar fi o surpiza placuta.
2. Nu uitati sa pregatiti un material didactic pentru Salonul Expozitional. La sosire in statiune, vor fi colegii nostri Radu si Tatiana, carora le veti da materialele pt a fi expuse. aici cerintele. Expozantii vor primi adeverinte speciale.
3.Nu este obligatorie, dar este inclusa in program activitatea de socializare: Sunt membru al AGIRo! E vorba de o prezentare artistica a delegatiei (a filialei, sucursalei). Poate fi un cantec, un dans, o poezie, o legenda...
4. In data de 5 august va avea loc Conferinta, pentru care ati expediat articole. Ar fi bine, la dorinta Dvs, sa prezentati in Power Point materialul expediat pentru Conferinta. Daca insa aveti poate ceva mult mai interesant, ca exemplu o activitate superba pe care ati realizat-o in acest an scolar, puteti sa o pregatiti pt a fi prezentata.
5. In data de 5 august va avea loc prezentarea de carte: Romanul Tema pentru acasă de Nicolae Dabija. Ar fi frumos sa o citim pana atunci ca sa putem discuta despre ea. Daca nu reusiti, nu e o problema. Scriitorul va aduce cateva carti cu Dumnealui si ati putea da initiati o lectura chiar in zilele Academiei.

Va rog mult sa confirmati primirea acestui anunt si, daca aveti intrebari, nu ezitati sa le expediati. 
Promitem sa raspundem la toate intrebarile Dvs. 
Cu respect, M. Marin  - presedinte AGIRoMd.
-- 

AGIRoMd - Asociaţia celor mai buni învăţători!

Comentarii

Postări populare